Începând din primăvara 2018, vă punem la dispoziție o nouă locație premium, în centrul orașului Alba Iulia, destinată evenimentelor private sau corporatiste.

Designul Jolly Events, modern-minimalist se împleteşte cu luxul dat de finisajele deosebite, de la intrarea somptuoasă placată cu marmură alb-sidefată, lobby-ul generos cu o suprafață de peste 100 mp și pereți placați cu ardezie multicoloră, până la accentele date de mobilierul modern și decorațiuni atent alese.

Jolly Events

Jolly Events Alba Iulia

Un plus de confort este dat de WiFi-ul de mare viteză, servicii de supraveghere video interioară şi exterioară, lumini ambientale inteligente şi lumini arhitecturale, climatizare perfomantă, sistem de sonorizare profesional, sisteme de proiecție de mari dimensiuni cu ajutorul cărora veți putea derula imagini sau mesaje personalizate, în acord cu tematica evenimentului.

Beneficiind de un spațiu extrem de generos și, în același timp funcțional, la Jolly Events veți putea organiza evenimente pentru un număr de peste 300 de invitați, dispunerea și alocarea meselor realizându-se optim, ținând cont de necesitățile specifice și de tematica petrecerii.

Alături de dumneavoastră va sta o echipa dedicată, cu o experiență de 15 ani în industria ospitalității (Pub 13 - Restaurantul Medieval) și colaboritori atent aleși, pentru ca fiecare eveniment să fie unul memorabil!

JOLLY EVENTS

Evenimente cu personalitate